Rtv Pendimi
Familja & jeta bashkëshortore

DUA QË DHEMBJEN TA NDJEJMË NE TË DY BASHKËRISHT!

Burri e shoqëronte gruan në dhomën e lindjes, e kur e pa se ajo ndjen dhembje, e vendosi dorën brenda gojës së saj, dhe i tha: Nëse ndjen dhembje, shtrëngoje dorën time me dhëmbët e tua!

Me të vërtetë, ajo çdo dhembje që e ndjente ia shtrëngonte dorën me dhëmbët e saj!

Pasi që doli nga salla e lindjeve, i pëshpëriti në vesh: Pse e bëre këtë?!

U përgjigj: Sepse të dua, dhe nuk dua që ta ndjesh dhembjen vet, pa mos e ndjerë edhe unë.

E vendosa dorën time duke qenë i bindur se, me sa fuqi do ta shtrëngosh dorën time dhe unë do ta ndjej dhembjen e shtrëngimit tënd, aq është edhe fuqia e dhembjes që ti e ndjen.

Dhe këtë e bëra sepse të dua shumë, dhe sinqerisht të kam dashur, dhe me lejen e Allahut, gjithmonë kam për të dashur!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

PËR TA KUPTUAR HESHTJEN E TIJ

Kushtrim Guraj

SHKAQET E ZBRITJES SË BEREQETIT

Kushtrim Guraj

ZBUKURIMI I LEJUAR DHE AI I NDALUAR

Kushtrim Guraj

Problemet bashkshortore – Një rast i një çifti që më mërziti…

Kushtrim Guraj

Çka lejohet të shihet nga femra muslimane para martesës? A lejohet ta heqë shaminë që t’ia tregojë flokët atij që e kërkon dorën e saj?

Kushtrim Guraj

GRUAJA IME, TI JE DHURATA MË E BUKUR E ALLAHUT PËR MUA!!

Kushtrim Guraj

KUR NJË GRUA NDJEHET MREKULLUESHËM!!!

Kushtrim Guraj

PSE ALLAHU NUK DONË QË GRUAJA TË PIKËLLOHET!!

Kushtrim Guraj

BËJI KËTO RREGULLA LIGJ NË SHTËPI!!

Kushtrim Guraj