Rtv Pendimi
Opinone Të ndryshme

Dy fjalë të arta për lajmin e madh

Urime shqiptari,lirimi i dr.Shefqetit
Kjo është fitore për Drejtësinë
Kjo është fitore për Shoqërinë 
Refleksion i mirësisë,
Xhevahirë i Shqiptarisë,
Refleksion i bereqetit
Refleksion i Davetit.
Vet dr.Shefqeti.
Urime,
Allahu i ruajt Hoxhollarët
Allahu e ruajt popullin tonë.

Me shumë respekt për këtë popull që rrugëtimin t’a këtë në Islam, dua të besoj që Myftiu ynë i nderuar, mr.Naim ef.Tërnava, t’a rikthej dr.Shefqetin, në Xhaminë e madhe të Prishtinës, Hatib dhe Imam.

Me dt.23.03.’18
Fatmir Latifaj

Të ngjajshme

SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Kushtrim Guraj

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

Kushtrim Guraj

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Kushtrim Guraj