Rtv Pendimi
Pyetje & Përgjëgjje

Dyshoj se kam sihër për martesë…

Pyetje:
Kam dyshim se kam sihër dhe mendoj se dikush më ka prek nafakën për martesë?

Përgjigje:
Nëse keni dyshim për një gjë të tillë dhe në një mënyrë vëreni se keni shenja të sihrit, atëherë shkoni te ndonjë hoxhë i mirëfilltë, që bën kurimin përmes leximit të Kur’anit dhe tek ai mund të merrni udhëzime të duhura për ta prishur sihrin. Keni kujdes nga ata që e quajnë vetën hoxhallarë dhe i kurojnë njerëzit me hajmali, për shkak se dëmi është shumë i madh.Allahu e di më së miri!

Prof    Muhamed Dërmaku 

 

pertymoter.net

Të ngjajshme

A i jipet zeqati personit të sëmurë për nevoja shërimi?

Kushtrim Guraj

A e kam obligim martesën?

Kushtrim Guraj

A është haram që ta studioj filozofinë?

Kushtrim Guraj

Pse po shoh ëndrra erotike

Kushtrim Guraj

Cila është dispozita e të folurit për dore gruasë së huaj e cila është e shtyer në moshë(plakë)?

Kushtrim Guraj

Një vëlla punon me mosbesimtarët, çfarë e këshilloni vëllaun në lidhje me këtë?

Kushtrim Guraj

A lejohet që muslimani të betohet në diçka tjetër jashta Allahut ,- azze vexhel!?

Kushtrim Guraj

Qëndrimi i Islamit ndaj hakmarrjes

Kushtrim Guraj

A lejohet mbyllja e syve në namaz?

Kushtrim Guraj