Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Muslim Shop

E drejtë e pemës është të kërkojë për veten ujë.

E drejtë e lules është ta përhapë erën e parfumit të saj në ajër.

E drejtë e fluturave dhe e zogjve është të fluturojnë në qiell.

E drejtë e çdo të sëmuri është të marrë atë që i nevojitet për shërim.

E drejtë e çdo njeriu është të ëndërrojë dhe të shpresojë, pa dallim se a është pasanik apo fukara.

E drejtë e çdo njeriu është të rrëfejë çdo gjë që gjendet në zemrën e tij nga dashuria, përmallimi dhe mallëngjimi.

Mirëpo, nuk është e drejtë e tyre që ta kundërshtojnë atë, që e caktoi Allahu për ta nga sprovat dhe belatë.

Atyre u mbetet të stolisen me durim, urtësi dhe moral të mirë, të kapen për bindjen dhe kënaqësinë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu