Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja Mirësjellja - Edukata fetare

E KËRKOVA NGA ALLAHU XHENETIN, MA DHA DYNJANË!

Një nga njerëzit e mirë thotë:

E kërkova nga Allahu urtësinë, më dha probleme që t’i zgjidh.

E kërkova nga Allahu durimin, më dha sprova që t’i përballoj.

E kërkova nga Allahu fuqinë, më dha vështirësi që t’i tejkaloj.

E kërkova nga Allahu sinqeritetin, më dha dhimbje të më pastrojë.

E kërkova nga Allahu Xhenetin, ma dha dynjanë që të përfitoj nga ajo dhe nëpërmjet saj ta fitoj ahiretin.

Nga arabisht: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI SI FËMIJË NË CILIN GRUP BËN PJESË?!

Irfan Jahiu

RRËFIMI I DY GOMARËVE

Irfan Jahiu

DISA IDE PËR TË ARRITUR DERI TEK LËMOSHA E VAZHDUESHME

Irfan Jahiu

SA I BUKUR QË ËSHTË MENDIMI I MIRË PËR ALLAHUN

Irfan Jahiu

VESVESET E SHEJTANIT DHE MBROJTJA PREJ TIJ

Irfan Jahiu

I VARFËRI DHE DYQANXHIU

Irfan Jahiu

TË DREJTAT E RRUGËS DHE ETIKA E SAJ

Irfan Jahiu

SHKAQET E RIZKUT

Irfan Jahiu

KATËR GJËRA MOS I LËR GJATË TËRË JETËS

Irfan Jahiu