Rtv Pendimi
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Probleme shpirtërore & shoqërore

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Muslim Shop

E respektojmë veten dhe e respektojmë tjetrin.
Kur urdhërojmë, urdhërojmë me butësi.
Kur këshillojmë, këshillojmë me dashuri.
Kur kërkojmë, kërkojmë me durim.
Kur marrim, marrim pa lakmi.
Kur flasim, flasim me thellësi.
Kur kërkojmë falje, kërkojmë falje me sinqeritet.
Kur zemërohemi, zemërohemi me heshtje.
Kur qortojmë, qortojmë me zemërgjerësi.
Kur falim, falim pa e përmendur atë.
Kur japim, japim pa llogari.
Nëse vjen koha e ikjes, ikim duke lënë pas nesh çdo gjurmë të mirë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Irfan Jahiu