Rtv Pendimi
Poezi Të ndryshme

E vërteta doli n’shesh

E vërteta doli n’shesh
Gjitha fjalt u morën vesh
Se pa faj të akuzuan
Se n’Kosovë i drejti vuan

Ndërsa disa kriminel
Zemërzi e goj reçel
Disa hajna me kravat
Janë të lir e rrin rahat

Sidoqoft ësht e sigurt
Se kjo jet ësht shum e shkurt
Kur t’vjen dita e gjykimit
Si shpëtojn aspak dënimit

Shum urime dhe një her
Hoxhë i dashur me shum vler
U forcofsh edhe më tepër
U shpërblefsh ti për çdo vepër

Autor : Hazbi Ameti Therra ( Elhamdulilah )

Të ngjajshme

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kushtrim Guraj

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj

Shijoje këtë begati!

Kushtrim Guraj

PAMJE NGA XHAMIA E SULLTAN MURATIT

Kushtrim Guraj

Djali i hoxhë Fadil Musliu, Aid Musliu diplomoi në fakultetin e sheriatit në Medine

Kushtrim Guraj