Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

EDHE UNË KAM NEVOJË ASHTU SI TI

Ai që interesohet për ty shpesh, do prej teje që edhe ti të interesohesh për të.

Ai që përkujdeset për ty, do prej teje që të përkujdesesh për të.

Ai që të dhuron dashuri, e pret prej teje të njëjtën gjë.

Zakonisht atë që ne ua japim të tjerëve, me të vërtetë kemi edhe vetë nevojë për të.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

NËNA E BURRIT, ÇELËS NGA ÇELËSAT E LUMTURISË BASHKËSHORTORE!!

Irfan Jahiu

MOS FUT URREJTJE ME PYETJET E TUA

Irfan Jahiu

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Irfan Jahiu

TI DHE SHEJTANI

Irfan Jahiu

PËRKUJDESJA PËR NDJENJAT E ATIJ QË KA TË NDONJË TË METË FIZIKE

Irfan Jahiu

BRENGAT E NJË TË PIKËLLUARI

Irfan Jahiu

BISEDA ME LOTIN

Irfan Jahiu

MOS I BRAKTIS ËNDRRAT, NËSE TË LËNDOI NJË FERRË!

Irfan Jahiu

BËHU NJERI QË LË GJURMË TË MIRË!

Irfan Jahiu