Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Muslim Shop

Zëri i qetë është më i fortë sesa të bërtiturit.

Morali dhe edukata e mundin paturpësinë.

Modestia e mposht mendjemadhësinë.

Respekti ia tejkalon dashurisë.

Sinqeriteti e shpartallon gënjeshtrën.

Pendimi e djeg shejtanin.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj