Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Muslim Shop

Përkujdesemi tepër për emërtimet tona në dynja:

Profesor;

Mjek;

Farmacist;

Inxhinier;

Drejtor;

Mësues;

Mirëpo, vallë çfarë përgatitëm për emërtimet tona në ahiret?!

Agjërues;

Falës i namazit të natës;

Përmendës i Allahut;

Faljekërkues;

Pyetje që meritojnë meditim?!

Shpeshtoni meditimin e fjalëve të Allahut: “Ah, sikur të kisha bërë diçka të mirë për jetën time!” (El-Fexhr: 24), që ta kuptoni se jeta e vërtetë nuk është ajo e tanishmja!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

Të ngjajshme

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Irfan Jahiu

REALITETI I JETËS

Irfan Jahiu