Rtv Pendimi
Opinone

Falënderim i veçantëMe anë të këtij shkrimi, duam që të shprehim mirënjohje dhe falënderim të veçantë për Agim Naipi, i cili ishte pjesë e stafit të Rtv Pendimit.Agimi, me një punë dhe angazhim të veçantë, ka dhënë kontributin e tij në mediumin tonë si moderator dhe prezantues i shumë emisioneve në radio.


Me anë të punës dhe moderimit që ka bërë ai, mediumi ynë në radio, ka rritur edhe dëgjueshmërinë, kështu që ka bërë për vete shumë dëgjues që përcillnin emisionet e Agimit.Ne, stafi i Rtv Pendimit, e falënderojmë përzemërsisht që ka qenë veç të tjerash, edhe një koleg i mirë dhe motivues për ide frytëdhënëse.


Shpresojmë që të tilla bashkëpunime të kemi çdoherë, e në veçanti Agimit i dëshirojmë suksese dhe çdo të mirë në jetë.Me shumë respekt, 
Drejtori i Rtv Pendimit – Hevzi Hasani

Të ngjajshme

Prizreni qyteti i minareve

Kushtrim Guraj

Emocioni dhe realiteti.

Kushtrim Guraj

LETËR E HAPUR

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi”

Kushtrim Guraj

Mesazh ngushëllimi me rastin e ndërrimit jetë të imamit Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Ratifikimi i Demarkacionit dhe frika nga Asociacioni i komunave serbe!

Kushtrim Guraj

Heronjtë apo tradhtarët!?

Kushtrim Guraj

DREJTËSIA DOLI NË SHESH, DIKUSH U KORIT!

Kushtrim Guraj