Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

FILLO ME VETEN E PASTAJ ME TJETRIN

Muslim Shop

Filloi me veten dhe tha se

▪Do të fali.

▪ Do të përkujdesem për pastërtinë.

▪Do t’i ndihmoj nevojtarit.

▪S’do të pi duhan.

▪S’do të gënjej.

▪Do të bëhem pozitiv dhe produktiv.

▪Do t’i respektoj mendimet e të tjerëve.

▪S’do të jem mendjemadh.

▪S’do të jap ryshfet.

▪ Do të jem i mëshirshëm dhe i sjellshëm.

 Nga arabishtja: Irfan Jahiu

Të ngjajshme

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Irfan Jahiu