Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Lajme

Filloi projeti më i madh i ‘Jetimave të Ballkanit’ ndërtimi i 50 shtëpive

Muslim Shop

Kryetari i shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati, sot për ditën e xhuma ka ardhur me një lajm të madh. Po fillon projekti i ndërtimit të 50 shtëpive, projekt ky i realizuar në bashkëpunim me Komunën e Prizren.

“E premte speciale, sot po ja nisim implementimin e memorandumit bashkëpunues me komunën e Prizrenit ku po i ndërtojmë 20 shtëpija për familjet nevojtare”, ka thënë Halil Kastrati shkruan RTV Pendimi.

Komuna e Prizrenit për secilën familje do të ndihmon me material ndertimor në vlerë prej 5000 eurove kurse pjesën tjetër deri në çelësa në dorë e vazhdon Jetimat e Ballkanit përmes donatorëve të saj.

Janë gjithesej 50 shtëpi që do të ndërtohen deri në fund të ketij viti në komunen e Prizrenit, Dragashit, Suharekes, Shtimes dhe Malishevës. /RTV Pendimi/

Të ngjajshme

Rtv Pendimi ju uronë festën e Kurban Bajramit

Kushtrim Guraj

Indonezi, gruaja kurseu duke mbledhur mbeturina 26 vite për të udhëtuar në Haxh

Qëndrim Ibrahimi

Spanjë, shpëtohen 59 migrantë në Mesdhe

Kushtrim Guraj

Turqi, gjenden mbishkrime të lashta 883 vjet

Kushtrim Guraj

Studentët dhe nxënësit nga Shqipëria do të vizitojnë Turqinë

Kushtrim Guraj

Me karrocë drejt Haxhit: Rrëfimi i 34-vjeçarit nga Vushtrria, ëndrra e të cilit tanimë është realitet

Kushtrim Guraj

Edhe një doktore shkence i shtohet Kosovës

Hevzi Hasani

Turqia shpall vendimet e Këshillit të Lartë Ushtarak

Kushtrim Guraj

Xhumaja nesër falet me mesazhin për kujdesin në trafik

Hevzi Hasani