Rtv Pendimi
Artikuj

Fjalimi i Omer Berishes për Radio Pendimin

Fjalimi te tubimi i Radio Pendimi-t Suksesi i Radio Pendimit nuk matet vetëm me numrin e dëgjuesve të shumtë por edhe me lidhjen e fortë që ata mbajnë me stafin e Radio Pendimit dhe me hoxhallarët, duke i konsultuar edhe për gjërat më jetësore të tyre. Unë që para disa muajsh jam duke vepruar në Linz të Austrisë dhe kur desha ta njoftoj dikë lidhur me atë qytet i thoja: “prej atje ku transmetohet Radio Pendimi” dhe ai ma kthente “ahaa”, pra, shpeshherë kjo radio ishte më e njohur sesa qyteti i Linzit. Ky sukses na ngarkon me përgjegjësi edhe më të mëdha, kështu që, ky tubim për të mos u shndërruar thjeshtë një tubim lëvdatash, unë që tani propozoj që hapi tjetër pas këtij të jetë koordinimi profesional, si nga aspekti fetar, gazetaresk etj. Kjo është kollaj e mundshme, sepse bartësi i këtij projekti gëzon cilësitë e suksesit, cilësitë që bijat e Shuajbit i vërejtën te Musai, alejhi selam: fuqinë dhe besnikërinë.

Duke i vërejtur këto cilësi, kam pranuar të bashkëpunoj pa asnjë rezerve, sepse besoj që kësisoj arrihet çdo e mirë – inshaAllah! Allahu na ndihmoftë!

Të ngjajshme

SHKAQET QË NDIHMOJNË NË ULJEN E SHIKIMIT

Kushtrim Guraj

Namazi i “DUHASЁ” (paraditёs)…Namazi i vigjilentёve

Kushtrim Guraj

~ Dita e madhe e Arafatit … Një ditë si kjo ~

Kushtrim Guraj

《Disa Vepra tё cilat shpёrblehen sikur haxhi》

Kushtrim Guraj

Problemet bashkshortore – Një rast i një çifti që më mërziti…

Kushtrim Guraj

Termat e Haxhit:

Kushtrim Guraj

Këshilla të rëndësishme për haxhilerët!

Kushtrim Guraj

Çka lejohet të shihet nga femra muslimane para martesës? A lejohet ta heqë shaminë që t’ia tregojë flokët atij që e kërkon dorën e saj?

Kushtrim Guraj

Vlera e agjërimit të gjashtë ditëve të shev-valit dhe disa çështje që lidhen me këto ditë

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU