Rtv Pendimi
Kuriozitete

Fshati Bresanë Kosovë

VERSIONI I VËRTETË

Në fshatin Bresanë të Opojës, për ndërrimin e moteve, asnjë shtëpi, asnjë dyqan e as rrugët e fshatit nuk dekorohen me drita – ELHAMDULILAH.

Kjo pasi të gjithë banorët e Bresanës (100.00%) janë mysliman, e sipas fesë, dekoret e tilla janë haram – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë në asnjë dyqan nuk gjen alkool, nga mbi 100 lokale që egzistojnë – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë të Opojës është xhamia më e madhe në Kosovë e cila ka katër minare dhe është e ndërtuar NGA VETË fshatarët – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë të Opojës çdo vitë mësojnë rreth 50 fëmijë të lexojnë Kur’anin e Madhërishëm në gjuhën ARABE – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë të Opojës nuk ndodhet asnjë bastore sportive që është haram – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë të Opojës nuk mundje të gjeje vend për t’u falur në Xhami, derisa u ndërtua Xhamia MË E MADHE KOSOVË.

Çdo vit nga fshati Bresanë i Opojës nisen per me shku NË HAXH rreth 20 persona – ELHAMDULILAH.

Të gjitha këto dhe shumë gjëra të tjera janë për t’u lavvdëruar – ELHAMDULILAH ELHAMDULILAH ELHAMDULILAH

SHPËRNDAJENI vëllezer dhe motra të gjithë në profilet tuaja këtë status, le t’a kuptojnë të gjithë realitetin, mos të bëhen pre e mashtrimeve dhe falsifikimeve të gazetës antiislame “EX…..”
Nuk festohen 2 vita të ri në këtë vend

Të ngjajshme

Turqi, zbulohen fosile 9 milionë vite të vjetra

Kushtrim Guraj

Gjuha arabe është e jashtëzakonshme

Kushtrim Guraj

Francë, vala e nxehtë solli temperatura të larta rekorde

Kushtrim Guraj

Shkencëtari japonez e pranoi Islamin për shkak të ajetit për fikun dhe ullirin

Kushtrim Guraj

Qatar Airways linja numër një ajrore në botë

Kushtrim Guraj

Turistët interesim të lartë për “ylberin në tokë”

Kushtrim Guraj

Qyteti turk Iğdır një nga vendet më të rëndësishme për shkencën e zogjve

Kushtrim Guraj

Minberi i Salahudinit në Xhaminë e Qytetit Halil ( Ibrahimi alejhi selam )

Kushtrim Guraj

37 vjet pa e humbur asnjë namaz në xhaminë Pejgamberit a.s.

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU