Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Lajme

Gjermani, zvogëlohet numri i anëtarëve të kishave

Muslim Shop

Në një hulumtim të zhvilluar në Gjermani thuhet se numri i anëtarëve të kishave në vend do të ulet me 49 për qind deri në vitin 2060 duke rënë në 22.7 milionë, transmeton Anadolu Agency (AA).

Në hulumtimin e Qendrës Kërkimore për Marrëveshjen e Brezave të Universitetit të Freiburgut thuhet se numri i anëtarëve të kishave, që është rreth 44.8 milionë, pritet të zvogëlohet me 49 për qind deri në vitin 2060.

Sipas hulumtimit që u zhvillua në 47 kisha katolike dhe protestante në Gjermani, kishat që deri në vitin 2016 do të kenë nevojë për 25 miliardë euro duke përllogaritur edhe shpenzime si rritjen e pagave, inflacionin mund të ballafaqohen me vështirësi financiare për shkak të numrit të anëtarëve që do të ulet.

Të ngjajshme

Rtv Pendimi ju uronë festën e Kurban Bajramit

Kushtrim Guraj

Indonezi, gruaja kurseu duke mbledhur mbeturina 26 vite për të udhëtuar në Haxh

Qëndrim Ibrahimi

Spanjë, shpëtohen 59 migrantë në Mesdhe

Kushtrim Guraj

Turqi, gjenden mbishkrime të lashta 883 vjet

Kushtrim Guraj

Studentët dhe nxënësit nga Shqipëria do të vizitojnë Turqinë

Kushtrim Guraj

Me karrocë drejt Haxhit: Rrëfimi i 34-vjeçarit nga Vushtrria, ëndrra e të cilit tanimë është realitet

Kushtrim Guraj

Edhe një doktore shkence i shtohet Kosovës

Hevzi Hasani

Turqia shpall vendimet e Këshillit të Lartë Ushtarak

Kushtrim Guraj

Xhumaja nesër falet me mesazhin për kujdesin në trafik

Hevzi Hasani