Rtv Pendimi
Reklama

Good life Restaurant

Good life Restaurant në Spreitenbach të Zvicrës ju ofron specialitete nga Balkani dhe më gjërë .
Ejani dhe shijoni specialitet tona të freskëta dhe 100 % hallall .
Ju ofrojm:
Qebapa, pleskavica , hamburger , pizza dhe pasta sallata të ndryshme dhe shumë specialitete të tjera.
Restaurantin e gjeni në këtë adresë:
Fegistrasse 20, Spreitenbach.
Për rezervime mund të na kontaktoni në nr e tel: 056 410 15 45.
Restaurantin e gjeni edhe në facebook: Good life restaurant.

Ushqim i parezistueshëm vetëm në Good life restorant

Të ngjajshme

iMediahous

Kushtrim Guraj

Metalplast Prizren

Hevzi Hasani

Opoware

Hevzi Hasani

Karadaku turs Haxh 2019

Kushtrim Guraj

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 2020

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU