Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Lajme

Hapet faqja e re në Facebook e mediumit tonë: Rtv-Pendimi

Muslim Shop

Njoftim

Për shkak të disa problemeve me faqen e vjetër të RTV Pendimi, duam t’iu njoftojmë se Facebook ka vendosur ta mbyllë atë.
Në pamundësi të rikthimit të faqes së vjetër, stafi i RTV Pendimi ka hapur faqe të re në Facebook.
Andaj, lusim audiencën e gjerë të mediumit tonë, të pëlqejnë dhe të shpërndajnë faqen e re, për të ndjekur punën tonë.

Kjo është faqja e re e mediumit tonë: RTV-Pendimi

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Me respekt,
RTV Pendimi

https://www.facebook.com/Rtv-Pendimi-109550910385075/

Të ngjajshme

“Investimet në spitale janë për një mjekësi moderne në Kosovë”

Kushtrim Guraj

Rtv Pendimi ju uronë festën e Kurban Bajramit

Kushtrim Guraj

Indonezi, gruaja kurseu duke mbledhur mbeturina 26 vite për të udhëtuar në Haxh

Qëndrim Ibrahimi

Spanjë, shpëtohen 59 migrantë në Mesdhe

Kushtrim Guraj

Turqi, gjenden mbishkrime të lashta 883 vjet

Kushtrim Guraj

Studentët dhe nxënësit nga Shqipëria do të vizitojnë Turqinë

Kushtrim Guraj

Me karrocë drejt Haxhit: Rrëfimi i 34-vjeçarit nga Vushtrria, ëndrra e të cilit tanimë është realitet

Kushtrim Guraj

Edhe një doktore shkence i shtohet Kosovës

Hevzi Hasani

Turqia shpall vendimet e Këshillit të Lartë Ushtarak

Kushtrim Guraj