Rtv Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Enes Goga

Enes Isa Goga i lindur ne Pejê me 04.09.1978,rrjedhi nga një familje Pejane me tradita fetaro kombëtare.
Mesimet e para te fesë i kam vijuar tek Babëgjyshi im Hafiz Salih Ef Goga kur isha 11 vjeqar.
Mesimet e mejtepit dhe leximin e Kuranit dhe hatmen i kam bë tek babëgjyshi im, ne klasen e 8 fillore emrohem edhe muezin ne xhaminë Sahat Kulla ne Pejë ku sherbente Hafiz Salihu si imamê.
Para se te regjistrohem ne medresenë Alaudin kam vijuar mesimet e Kuranit tek hoxha i nderuar Rexheb ef Morina i cili momentalish jeton dhe vepron ne Usa, nga hoxha kam mesu permendesh xhuzin e 30.

Ne vitin 97 pranohem ne univerzitetin Islamik ne Medine.
Ne vitin 98 kthehem ne KS ti bashkangjitem rradheve te UÇK -së, isha ne zonen operative te Drenices rrespektivisht ne Prekazin e ulët.
Ne vitin 2000 i kthehem studimeve dhe diplomoi ne afat pranë fakultetit të Sheriatit ne vitin 2003.
Ne vitin 2003 emërohem imam ne Mesxhidin e madhë deri ne vitin 2008 ku emërohem Kryeimam pranê BI në Pejë, vazhdoi deri ne keto momente te e kryej te njejten detyrë.

Të ngjajshme

Në moshën 76 vjeçare, ka ndërruar jetë imami i shquar Asllan ef. Murati nga Mitrovica.

Hevzi Hasani

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj