Rtv Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Fadil Sogojeva

Fadil Sogojeva nga fshati bajqine komuna e Podujeves i lindur me 30.12.1971shkollen fillore në vendlindje,
të mesmen medresen “Alaudinë”në Prishtinë.
Kurse studimet në Arabin Saudite në Universitetin Al imam University- Rijad- fakultetin e sheriatit dega fikh dhe usulifikh.Studimet pos diplomike në fakultetin amerikan në Egjipt jam në vazhdim e siper inshallah.
Momentalisht jam imam ,ligjeruaes edhe hatib tek Xhamia Ebu Beker Essidik në bregun e diellit në Prishtinë.

 

Të ngjajshme

Në moshën 76 vjeçare, ka ndërruar jetë imami i shquar Asllan ef. Murati nga Mitrovica.

Hevzi Hasani

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU