Rtv Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Hfz. Lulzim Susuri

Biografia
Hoxhë Hfz. Lulzim Susuri – PrizrenPërshkrim i shkurtër:Lulzim Susuri: Është hoxhë me prejardhje nga Kosova.

Ka lindur në Zhur-k.k. Prizrenit me datën -1979. Shkollën fillore e kreu në fshat kurse medresenë e mesme “Alaudin” në Prizren në vitin 1998. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medinë – Dega e Hadithit në vitin 2005. Gjatë shkollës së mesme ishte iniciator i themelimit të bibliotekës së kësaj shkolle dhe të revistës së saj “BESIMI” që vazhdon të botohet edhe sot si dhe ishte kryetar i nxënësve të kësaj shkolle. Ai shquhet për aktivitetin e tij të palodhshëm në sferën e davetit me të gjitha format e mundshme por, më se tepërmi përmes ligjëratave dhe shkrimeve ku dhe ka një rubrikë të posaçme rreth hadithit në revistën e njohur: “Albislam”. Është autor i disa librave dhe disa të tjerave të përkthyera.
Është e njohur faqja www.EhliHadithi.com të cilën e mirëmban hoxha i nderuar me shkrimet e tij rreth hadithit.

Si dhe është nga këshilltarët kryesor të Iniciativës së njohur “Islami, Feja e Vërtetë”

 
Kontakt:
http://www.facebook.com/HoxheLulzimSusuri
Tel: 0037744279842
 

  Të ngjajshme

  Në moshën 76 vjeçare, ka ndërruar jetë imami i shquar Asllan ef. Murati nga Mitrovica.

  Hevzi Hasani

  Hoxhë Muhidin Ahmeti

  Kushtrim Guraj

  Hoxhë Osman Abazi

  Kushtrim Guraj

  Halil Kastrati

  Kushtrim Guraj

  Prof. Dr. Musa Musai

  Kushtrim Guraj

  Elvis Naçi

  Kushtrim Guraj

  PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

  Kushtrim Guraj

  Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

  Kushtrim Guraj

  Sali Ibraimi

  Kushtrim Guraj

  * Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU