Rtv Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Irfan Jahiu

Hoxhë Irfan Ekrem Jahiu është i lindur më 30.10.1978 në qytetin e Kumanovës. Shkollën fillore dhe atë të mesmen e kreu në vendlindje, kurse Institutin e Gjuhës dhe Kulturës Arabe e përfundoi në Universitetin e Mbretit Saud në Rijad, Arabia Saudite, dhe po në të njëjtin Universitet i përfundoi studimet e larta në Fakulltetin e Pedagogjisë Islame, dega e Jurispodencës Islame dhe bazat e saj. Hoxha i nderuar i është përkushtuar thirjes së fesë së Allahut dhe mban ligjërata të rregullta javore në qytetin e Kumanovës dhe merret me përkthime të cilat i poston nëpër faqe të ndryshme islame.

Kontakt Tel : 00389 71 992 770

e-mail:irfan-jahiu@hotmail.com  Të ngjajshme

  Në moshën 76 vjeçare, ka ndërruar jetë imami i shquar Asllan ef. Murati nga Mitrovica.

  Hevzi Hasani

  Hoxhë Muhidin Ahmeti

  Kushtrim Guraj

  Hoxhë Osman Abazi

  Kushtrim Guraj

  Halil Kastrati

  Kushtrim Guraj

  Prof. Dr. Musa Musai

  Kushtrim Guraj

  Elvis Naçi

  Kushtrim Guraj

  PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

  Kushtrim Guraj

  Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

  Kushtrim Guraj

  Sali Ibraimi

  Kushtrim Guraj

  * Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU