Rtv Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Irfan Salihu

Irfan Salihu: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Ka përfunduar studimet universitare në Universitetin Jordanez në Jordan. Shquhet për angazhimin e tij në thirrjen e njerëzve dhe vetëdijesimin e tyre me fenë e Allahut të lartësuar dhe atë përmes ligjëratave dhe hytbeve. Ai është imam në një nga xhamitë e qytetit të Prizrenit. ai ka përkthyer disa libra dhe ka recenzuar të tjera si dhe prezenca e tij në medie dallohet sidomos përmes kanalit satelitor Peace Tv – në shqip

  Të ngjajshme

  Në moshën 76 vjeçare, ka ndërruar jetë imami i shquar Asllan ef. Murati nga Mitrovica.

  Hevzi Hasani

  Hoxhë Muhidin Ahmeti

  Kushtrim Guraj

  Hoxhë Osman Abazi

  Kushtrim Guraj

  Halil Kastrati

  Kushtrim Guraj

  Prof. Dr. Musa Musai

  Kushtrim Guraj

  Elvis Naçi

  Kushtrim Guraj

  PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

  Kushtrim Guraj

  Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

  Kushtrim Guraj

  Sali Ibraimi

  Kushtrim Guraj

  * Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU