Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Stafi

Isak_S

Muslim Shop

 Isak_S i lindur me 28 Mai 1985 në Murgullë (Komuna e Podujevës). Shkollën fillore dhe të mesmën deri klasën e VI. ka kryer në Kosov, kurse nga viti 1998 vazhdon jetën në Zvicër afër qytetit Olten, i martuar dhe ka 2 fëmijë. Nga viti 2012 bashkpuntor në Radio Pendimi, bën Transmetimin e Tribunave/Manifestimeve Islame LIVE nga Zvicra, Punimin e Dizajneve si dhe Montazhin e Videove. E lusim Allahun e Madhëruar për sinqeritet dhe pranim të veprave

Kontakt:

Tel : +41 79 103 86 49

Email : info@radio-pendimi.com

isak_sinani3 isak_sinani4 Isak_sinani2

Isak_s_studio

Të ngjajshme

Qëndrim Ibrahimi

Kushtrim Guraj

Kushtrim Guraj

Kushtrim Guraj

Urim Isma

Kushtrim Guraj

Enes Rrustemi

Kushtrim Guraj

Mevludin Zekiri

Kushtrim Guraj

Agim Gajtani

Kushtrim Guraj

Hevzi Hasani

Kushtrim Guraj