Rtv Pendimi
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Vip Well
Shkenca dhe teknologjia

Ja për çfarë shërben cilindri që gjendet te karikuesit e baterive…

Muslim Shop

Pa atë kabullin që ushqen baterinë e laptopit tonë jemi të humbur, sidomos në ato raste kur edhe ajo pak ngarkesë që ka mbetur shkarkohet me shumë shpejtësi!

Pavarësisht kësaj, me shumë mundësi një karakteristikë që është thjeshtësisht e kapshme nga syri i njeriut që është pjesë e këtij aksesori mundet edhe t’ju ketë shpëtuar, ose e thënë më saktë, funksionaliteti i atij cilindrit që gjendet në ekstremet e disa karikuesve të baterive.

Ja, tani u zbulua për çfarë shërben!

Disa pajisje funksionojnë me rrymë alternative me frekuenca shumë të larta, që mund të pengojnë funksionimin e sinjalit të pajisje të tjera, si router Wi-Fi, televizione e radio.

Keto cilindra shërbëjne për të evituar frekuencat që cënojnë funksionimin e pajisjeve të tjera: në brendësi të tyre gjendet një material magnetik (ferrit) që ka vetinë të përthithë këto frekuencat të padëshiruara./Mesazhi/

Të ngjajshme

A është tkurrur mali më i lartë në botë?

Kushtrim Guraj

Stamboll, hapet qendra teknologjike e Microsoft-it

Kushtrim Guraj

Çka pas Ramazanit?

Kushtrim Guraj

Shitja globale e telefonave për Huawei është më e lartë se ndonjëherë më parë

Kushtrim Guraj

Zyrtare: OnePlus lajmëron datat dhe kohën e lansimit të OnePlus 7

Kushtrim Guraj

Alibaba shpërndan postën me anë të “njohjes së fytyrës”

Kushtrim Guraj

Telefonët iPhone 5G mund të arrijnë vitin e ardhshëm, me procesorët nga Qualcomm

Kushtrim Guraj

Fluturimi i parë i aeroplanit më të madh në botë, krahët e së cilit janë më të gjatë se një fushë futbolli

Kushtrim Guraj

Samsung pritet të lansoj katër modele Galaxy Note 10

Kushtrim Guraj