Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Muslim Shop

Hulumtova pas rehatisë dhe atë nuk e gjeta, përveçse në namaz.

Hulumtova pas qetësisë shpirtërore dhe atë nuk e gjeta, përveçse në përmendjen e Allahut.

Hulumtova pas besimit dhe atë nuk e gjeta, përveçse me Allahun.

Hulumtova pas lumturisë dhe atë nuk e gjeta, përveçse në dashurinë ndaj Allahut.

Hulumtova e hulumtova dhe e gjeta se jeta ishte për hir të Allahut, për Allahun dhe me Allahun.

Pra, ji gjithmonë me Allahun!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

Të ngjajshme

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj