Rtv Pendimi
Konvertime

Julien Faubert: Ja pse pranova islamin

Francezi Julien Faubert, ish lojtar i Realit të Madridit, ka folur mbi shkakun e konvertimit të tij në mysliman. Ai tha se marrëdhëniet e ngushta mes tij dhe futbollistëve të tjerë myslimanë, që nga fëmijëria, e shtynë të lexojë për këtë fe, e më pas të konvertohet në mysliman.
Faubert u shpreh se është mrekulluar me moralet e shokëve të tij myslimanë që në fëmijëri dhe se ishin këto morale ato që shtynë të njihet më thellë me ta. Ai është martuar më vonë me një algjeriane dhe thotë se diversiteti kulturor ka kontribuar në pasurimin e fesë të cilës i beson. /

Të ngjajshme

Letër nga Meka – Mallkollm X

Kushtrim Guraj

Sinead O’Connor bëhet muslimane: një udhëtim teologjik më çoi në Islam

Kushtrim Guraj

Tregimi i pranimit të Islamit nga një vajzë çifute

Kushtrim Guraj

Djali i distributorit të filmit “Fitna” bëhet musliman

Kushtrim Guraj

Akademikja maqedonase pranon Islamin

Kushtrim Guraj

E papritur në politikën gjermane: një ndër krerët e AfD-së anti-Islame bëhet musliman

Kushtrim Guraj

Brenda një viti pranojnë Islamin me dhjetra izraelitë

Kushtrim Guraj

Familja ortodokse serbe nga Beogradi pranon fenë islame (Foto)

Kushtrim Guraj

Islami m’i ofroi të gjitha përgjigjet

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU