Rtv Pendimi
Reklama

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Flugaj GMBH, është zgjidhja!

Flugaj GMBH, kryen këto shërbime: punime të ndryshme brenda objekteve, ndarje dhe izolim të mureve, ngjyrosje profesionale e dekorime nga më të ndryshmet.

Flugaj GMBH gjindet në Linz të Austrisë.

Për më shumë informacione, mund të na kontaktoni edhe në numrin +43 676 77 79 994 , apo edhe përmes Facebook-ut Flugaj GMBH.

Ne sjellim ndryshimin që çdoherë e keni dashur.

Të ngjajshme

Karadaku turs Haxh 2019

Kushtrim Guraj

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 1440/2019

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Kushtrim Guraj