Rtv Pendimi
Të ndryshme

KEQARDHJA DHE MLLEFI NË LIDHJE RECIPROKE

(Pa shkas)

Frustrimi, për çfarëdo arsye qoftë, nuk duhet të prodhojë mungesë mirësjelljeje. Njerëzit lindin dhe vdesin çdo ditë. Mes ditës së lindjes dhe asaj të vdekjes, ata zgjedhin të jetojnë si duan. Llogari i japin Zotit, por jo detyrimisht njëri-tjetrit. Gabojnë dhe ia qëllojnë dhe me këtë krijojnë pozicionime pro apo kontra.
Në kushte normale ndoshta e kemi luksin të kritikojmë apo edhe të shfryjmë mllef. Me apo pa arsye dhe në mënyrën e duhur ose të gabuar.
Ndërsa kur tjetrit i ndodhë fatkeqësia, ne ngushëllojmë apo bashkëndiejmë. Nëse jo, heshtim. Por në asnjë mënyrë nuk shfryjmë mllef e lëre më të ofendojmë.

Hoxhë Ekrem Avdiu

Të ngjajshme

SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Kushtrim Guraj

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

Kushtrim Guraj

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Kushtrim Guraj