Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

KËTË PERSON MOS E LËR TË IKËN, NËSE E KE AFËR

Nuk ka më mirë se të gjesh një person:

Që të forcon në kohën e dobësisë.

Të jep siguri në kohën e frikës.

Të bën të qeshësh, kur je në pikëllim.

Të shoqëron në kohën e vetmisë.

Ndien dhimbje brenda tij/saj dhe e paraqet lumturinë, që ty mos të të shkaktojë dhimbje, dhe kjo, vetëm e vetëm që ta largojë nga ti dhimbjen.

Dhe, ti ia dhuron atij/asaj zemrën tënde dhe je i/e qetë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

FUQIZIMI I VETËDIJES SË MBIKËQYRJES HYJNORE

Irfan Jahiu

SHTATË GRUPET E SHPËTUARA

Irfan Jahiu

RREZIKU I PIJEVE ALKOOLIKE DHE NARKOTIKËVE

Irfan Jahiu

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Irfan Jahiu

SËMUNDJA E ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ

Irfan Jahiu

NE MUNDEMI EDHE JASHTË RAMAZANI!

Irfan Jahiu

RREZIKU I RYSHFETIT

Irfan Jahiu

TË KËNAQURIT E ALLAHUT

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU