Rtv Pendimi
Shkenca dhe teknologjia

Kjo kartelë me gjysmë-terabyte në muajin shkurt del në treg

Integral Memory ka ndërtuar një kartë microSD 512 GB, e cila kërcënon të bëhet lider i ri i tregut në kujtesën portative, indeksonline.

Regjistri i mëparshëm i kapacitetit u mbajt nga SanDisk me një kartelë microSD 400 GB, e cila është ende me shpejtësi prej 100 MB / s, më e shpejtë në leximin dhe transferimin e të dhënave.

Shpejtësia maksimale e leximit të kartës së memories 512 MB është 80 MB / s.

Shpejtësia minimale e shkrimit është 10 MB / s. Karta plotëson standardin V10 për video kështu që mund të përdoret për kamerat që regjistrojnë video të plota HD.

Karta e memories integruese do të shfaqet në treg në shkurt, dhe çmimi i saj ende nuk dihet./Indeksonline/

Të ngjajshme

Zoom, Google Meet apo Facebook Messenger Rooms: Cili është aplikacioni më i përshtatshëm për komunikim virtual

Kushtrim Guraj

COVID-19, Google do të ndjekë nëse njerëzit qëndrojnë në shtëpi

Kushtrim Guraj

Coronavirusi: A duhet ta pastrojmë telefonin shpesh?

Kushtrim Guraj

Kamerat e vëzhgimit tani do të zbulojnë automatikisht njerëzit me temperaturë

Qëndrim Ibrahimi

Interneti 5G do të ndryshojë jetën rrënjësisht

Qëndrim Ibrahimi

Google merr një veprim interesant

Kushtrim Guraj

Në 2030 shumica e automjeteve në tregun botëror do të jenë elektrike

Kushtrim Guraj

Rritet tregu i automjeteve në BE

Kushtrim Guraj

Si ta shihni kush e përdor Wi-Fi tuaj?

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU