Rtv Pendimi
Të ndryshme

KJO MJAFTON SI ARGUMENT PËR ATA QË KAN MENT

Kush ia mësoi këti shpendi kët mjeshtri,që të thur kët fole,kaq precize dhe të bukur përpos Tij.

Pa mëdyshje,kjo është nga instikti që ua dhuron Allahu krijesave të Tij.

Shkroi Hoxhë Zekerija Bajrami.

Të ngjajshme

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

Rumania, fener bashkëjetese për myslimanët në Evropën Lindore

Hevzi Hasani

O Allah, na beko me pjesën e mbetur  të Sha’banit dhe mundëso të arrijmë  Ramazanin

Kushtrim Guraj

Sprova vazhdon!

Kushtrim Guraj

Vaktiat e Ramazanit 2020

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU