Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare

KJO VLEN PËR TY

Muslim Shop

Shpirtin tënd – bëje të lumtur.

Ndjenjat e tua – zbukuroji.

Moralin tënd – përmirësoje.

Përmallimet e tua – paraqiti.

Pikëpamjet e tua – mbroji.

Fjalët e tua – pastroji ato.

Marrëdhëniet e tua – bëji të ndryshme.

Namazin tënd – përkujdesu për të.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

Të ngjajshme

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj