Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

KOHA NA BËRI TË NDRYSHOHEMI

Muslim Shop

Në jetën time, me kalimin e kohës, u ndryshuan disa pikëpamje.

E kuptova se përvojat të mësojnë se kë ta duash dhe se situatat të mësojnë se kush të do.

U binda se pas disa fytyrave qëndrojnë maska dhe se çdo buzëqeshje i ka një mijë kuptime.

E mësova se pas çdo heshtjeje ka arsyetim dhe pas çdo zemre të mirë një mijë vështirësi.

Po ashtu e mësova se duhet të bëj një hapësirë sigurie me ata që i kam përreth, edhe nëse nuk pajtohemi, së paku të mos përplasemi me njëri-tjetrin.

E mësova se për disa, të anashkalohen ishte mëshirë dhe se harresa ishte begati.

E mësova se jeta nuk na bën të ndiejmë dhembje për së koti, po ajo na jep dhembje që ne të rritemi, të mësojmë dhe jeta të na mësojë fjalorin e saj, të na e mësojë madhësinë e çdo njeriu në jetën tonë dhe të mos i besojmë çdokujt, sepse më vonë realiteti i gjërave po na bën të lodhur së tepërmi dhe po na bën të ndiejmë dhimbje.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MOS U MËRZIT, ALLAHU ËSHTË ME TY

Irfan Jahiu

TË KËNAQURIT E NJERËZVE ËSHTË SYNIM QË NUK ARRIHET

Irfan Jahiu

KËTË PERSON MOS E LËR TË IKËN, NËSE E KE AFËR

Irfan Jahiu

BËHU GJËJA E VETME QË NUK PËRSËRITET DY HERË

Irfan Jahiu

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

Irfan Jahiu

MERR MËSIME NGA AJO QË SHEH

Irfan Jahiu

NË MIRËSI BËHU SI AI QË ECËN NËPËR RËRË

Irfan Jahiu

KATËR GJËRA ZGJIDHEN ME KATËR TË TJERA

Irfan Jahiu

KATËR ÇELËSAT E LUMTURISË DHE SUKSESIT TËND

Irfan Jahiu