Rtv Pendimi
Reklama

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Në fshatinë Baballaq të Komunës së Deçanit është duke u ndërtuar një xhami të cilës i ka mbetur edhe pak për t’u përfunduar .

Xhamisë së këtij fshati i kanë mbetur edhe minaret për të ia dhënë pamjen e bukur për të cilën tashmë po kërkohet edhe ndihmë financiare për ndërtimin e tyre.

Për ata që kontribuojnë në ndërtimin e Xhamive, Profeti a.s në një hadith ka thënë :

“Kush ndërton një shtëpi të Allahut, Allahu i ndërton atij një shtëpi në Xhennet”.

Allahu thotë: “Me të vërtetë shtëpitë e Allahut i ndërton ai që beson Allahun dhe ditën e fundit, e falin namazin, e japin zekatin dhe nuk i frikësohen askujt pos Allahut”.

Për sqarime dhe informata më të hollësishme mund të kontaktoni Hoxhën e Xhamisë në numrin e telefonit: 044385124

Të ngjajshme

Karadaku turs Haxh 2019

Kushtrim Guraj

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 1440/2019

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Kushtrim Guraj

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Kushtrim Guraj