Rtv Pendimi
Të ndryshme

KU ËSHTË DEFEKTI YNË?

Pse shtëpitë tona në Kosovë janë në kulminacion të pastërtisë,ndërsa rrugët dhe vendet publike janë përplot mbeturina?
Ky defekt është çështje që ndërlidhet me ndjenjat dhe bindjen tonë.Shkaku është se ne Kosovarët dhe të tjerët e kemi ndjenjen se shtëpitë janë prona tona,ndërsa atdheun nuk e ndiejmë të tonin!
Mësoni fëmijët dhe rininë se atdheu,shteti,vendet publike janë sikurse trupi i njeriut,vetëm i shëndosh në tërësi është efektiv.Mos bëni dallim në mes pronës private dhe publike,e tëra është KOSOVË!(Musa Vila)

Të ngjajshme

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

Rumania, fener bashkëjetese për myslimanët në Evropën Lindore

Hevzi Hasani

O Allah, na beko me pjesën e mbetur  të Sha’banit dhe mundëso të arrijmë  Ramazanin

Kushtrim Guraj

Sprova vazhdon!

Kushtrim Guraj

Vaktiat e Ramazanit 2020

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU