Rtv Pendimi

Live – Kuizi Ramazanit

Emioni “Kuizi i Ramazanit” vie tek ju çdo të hënë,të mërkurë dhe të premte,

Cdo telefonues ka nga dy pyetje dhe për një përgjigje të saktë ka 2 pikë, pikë do të grumbullohen dhe në fund të Ramazanit  do të shpallen fituesit.

Kuizi transmetohet në radio,dhe Tv. Nr e kontaktit janë – Viber +38345471848, Skype – RtvPendimi nr 0041445869903

Moderatore Aida Maloku
Vendi i Parë 200 €
Vendi i Dytë 100 €

Vendi i Tretë 50 €

TË NGJAJSHME