Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare

KUJDES SE KUJT PO IA DHURON GJËRAT MË TË SHTRENJTA

Mos ia dhuro zemrën atij që zemër nuk ka,
sepse ai përfundimisht do të të nënçmojë.
Mos ia dhuro fjalët e tua atij që lexim nuk di,
sepse pa asnjë dyshim ai do të të keqkuptojë.
Mos ia dhuro zërin tënd atij që nuk dëgjon,
sepse nuk do të të përgjigjet, përveçse jehona e zërit tënd.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUR MËSOHEMI ME BEGATI!

Irfan Jahiu

ALLAHU NA RUAJTTË NGA SHERRI I TYRE

Irfan Jahiu

DUAJA DHE DOBITË E SAJ

Irfan Jahiu

E DREJTA E FQINJIT

Irfan Jahiu

VLERA E MUSLIMANIT

Irfan Jahiu

RREZIKU I DËGJIMIT TË MUZIKËS

Irfan Jahiu

MOSTËR NGA TË DREJTAT E MUSLIMANIT NDAJ MUSLIMANIT

Irfan Jahiu

TË DREJTAT E RRUGËS DHE ETIKA E SAJ

Irfan Jahiu

LUMTURIA

Irfan Jahiu