Rtv Pendimi
Të ndryshme

Kulla e Sahatit në Qytetin e Jafës në Palestinë…

Kulla e Sahatit në Jafa, ose sheshi i dëshmorëve, Kulla daton nga koha e perandorisë Osmane në këtë qytet, gjendet në mes të Qytetit, është njëra nga 7 kullat e Sahatit të ndërtuara në Palestinë në vitin 1901, për kremtimin e 25 vjetorit të ardhjes në pushtet të Abdulhamidit të dytë ( II )…

Përshtati Usam Alimi

Të ngjajshme

Dyfytyrësia sëmundje bashkëkohore!

Kushtrim Guraj

Mos e harro këtë lutje!

Kushtrim Guraj

ME CKA SHUHET ZJARI I GJUNAHIT

Kushtrim Guraj

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kushtrim Guraj

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj