Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Muslim Shop

Të kërkuarit falje nuk nënkuptohet gjithmonë se ti je në gabim e tjetri është mirë, po kuptimi i tij është se ti i respekton marrëdhëniet e tua me tjetrin, ndoshta edhe më tepër sesa veten.

Ne të gjithë gabojmë dhe kemi mendim të keq nganjëherë.

Dhe ende nuk është krijuar njeri që nuk gabon dhe nuk ka të meta.

Ki bindje të fortë se, kërkimi i faljes ndaj teje prej ndonjë personi është argument i dashurisë së tij ndaj teje, dhe se pranimi i faljes, gjithmonë prej ndonjërit nga ju, është argument i qëndrimit të tij me ty.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu