Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Ilaçe për zemrën / Rukja

KUR DO TË JEMI TË KËNAQUR ME GJENDJEN TONË?!

Muslim Shop

Na vijnë disa situata ku në to ndihemi se jemi ndër njerëzit me gjendjen më të keqe.

Qajmë pa e ditur shkakun, na copëtohen zemrat nga dhembja, ndihemi sikurse dynjaja të na ishte ngushtuar dhe se lumturia të na ketë ikur.

Qajmë për shkaqe të thjeshta.

Duke qenë në këtë gjendje, sytë tanë i vështrojnë ata që janë edhe më keq se ne, qoftë ajo në realitetin tonë apo në televizion.

Shohim njerëz nëpër rrugë, pa kulm shtëpie, kurse ne banojmë në shtëpitë tona të ngrohta.

Shohim njerëz që nuk kanë një copë bukë për ta ngrënë, kurse ne ankohemi nëse ndodh që ta hamë të njëjtin ushqim dy ditë me radhë.

Shohim njerëz që copëtohen nga dhembja, mirëpo jo nga të njëjtat shkaqe të cilat neve na shkaktojnë dhembje.

Ata ndiejnë dhembje nga sëmundjet e ndryshme që i kanë goditur, kurse ne jemi me shëndet të plotë dhe prapë vazhdojmë të ankohemi.

Kur do të jemi të kënaqur me gjendjen tonë, o ju njerëz, dhe të themi: Elhamdulilah (Falënderimi i takon Allahut) nga thellësia e zemrave tona?!

Të ngjajshme

MOS U MËRZIT, ALLAHU ËSHTË ME TY

Irfan Jahiu

KËTË PERSON MOS E LËR TË IKËN, NËSE E KE AFËR

Irfan Jahiu

BËHU GJËJA E VETME QË NUK PËRSËRITET DY HERË

Irfan Jahiu

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

Irfan Jahiu

PAQJA QOFTË MBI KËTO ZEMRA

Irfan Jahiu

PESË KËSHILLA PËR TË ARRITUR DERI TE LUMTURIA

Irfan Jahiu

KUJDES NGA ARMIKU NJË HERË, KURSE NGA MIKU NJË MIJË HERË

Irfan Jahiu

LLOJET E ZEMRAVE SIPAS KURANIT

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu