Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Ilaçe për zemrën / Rukja

KUR FLET ME ALLAHUN

Muslim Shop

Kur flet me Allahun, nuk ke nevojë ta mbushësh llogarinë e celularit tuaj…
Kur flet me Allahun, nuk ke pse heziton në fjalët e tua…
Kur flet me Allahun, nuk ke pse frikohesh se mos po të keqkupton, sepse Ai realisht të kupton…
Kur flet me Allahun, nuk ke nevojë t’i thuash më fal që të pengova në këtë kohë, a ka mundësi të bisedojmë një minutë…
A e din çka është më me rëndësi në gjithë këtë?

Nuk ke nevojë ta ngritësh zërin që të dëgjojë, ende pa u shprehur me asnjë fjalë, Ai të kupton…
Është i vetmi që ti nuk turpërohesh t’i tregosh çdo gjë, dhe për çudi ai më mirë se ti i din tregimet e tua, megjithatë të dëgjon…
Nuk mërzitet e as nuk të thotë se kemi biseduar për këtë 1 miljon herë, të lutem mos më trego për këtë prapë…
Është i vetmi prej të cilit nuk turpërohesh kur qanë para Tij. E, në sexhde je në takim të veçantë me Atë…
Është i vetmi që ti e don pa ndërprerë, edhe pse nuk e ke takuar asnjëherë…
Është i vetmi që të don ty pa ndërprerë, edhe pse ti nuk e din…
Të dua o Allahu im.

Përshtati : Valdet Kamberi

Të ngjajshme

LLOJET E ZEMRAVE SIPAS KURANIT

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

Irfan Jahiu

SHTATË AJETET QË TA LEHTËSOJNË NGUSHTIMIN NË GJOKS

Irfan Jahiu

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Kushtrim Guraj

CILËS KATEGORI I TAKON?!

Kushtrim Guraj