Rtv Pendimi
Familja & jeta bashkëshortore

KUR NJË GRUA NDJEHET MREKULLUESHËM!!!

Gruaja ndjehet e mrekullueshme kur pranë saj e ka një burrë..

Një burrë që kur i ngushtohet asaj dynjaja, mundet të strehohet tek ai!

Një burrë që kur ajo mërzitet, e qetëson!

Një burrë që kur ajo zemërohet, e duron!

Një burrë që kur ajo gabon, ia falë!

Një burrë që e harxhon kohën e tij me të!

Një burrë që nuk i pranon ankesat e saj me ashpërsi dhe me vrazhdësi!

Por ajo më e mrekullueshmja nga e gjitha kjo është që ai vetvetiu të zgjedhë të jetë ai burrë!

Të zgjedh me dashuri të jetë kënaqësia e saj!

Dhe mburoja e saj dhe siguria e saj!

Dhe jeta e saj!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

Të ngjajshme

FËMIJËT TANË DHE NAMAZI

Irfan Jahiu

EDUKIMI I VAJZAVE

Irfan Jahiu

PËR TA KUPTUAR HESHTJEN E TIJ

Kushtrim Guraj

SHKAQET E ZBRITJES SË BEREQETIT

Kushtrim Guraj

ZBUKURIMI I LEJUAR DHE AI I NDALUAR

Kushtrim Guraj

Problemet bashkshortore – Një rast i një çifti që më mërziti…

Kushtrim Guraj

Çka lejohet të shihet nga femra muslimane para martesës? A lejohet ta heqë shaminë që t’ia tregojë flokët atij që e kërkon dorën e saj?

Kushtrim Guraj

GRUAJA IME, TI JE DHURATA MË E BUKUR E ALLAHUT PËR MUA!!

Kushtrim Guraj

PSE ALLAHU NUK DONË QË GRUAJA TË PIKËLLOHET!!

Kushtrim Guraj