Rtv Pendimi
Të ndryshme

Kurbanat 2020 (Lista)

Pagesa e Kurbanit :

Update : 4.8.2020 – 21.00

Ju lutem mos dërgoni më pagesa për Kurban 

Nr Emri Vendi Kurbana Pagesa
1 Miradije Gjermani 1 120
2 Arsim Tahiri Gjermani 1 120
3 Getuar Pllana & Vehbi Pllana Gjermani 1 120
4 Gjevrije Pllana Gjermani 1 120
5 Gjervrije Pllana ( Për prind ) Gjermani 1 120
6 Amir Durmishi Zvicër 1 120
7 Nasip Popaj Gjermani 1 120
8 Besa Gashi Belgjik 2 240
9 Eriona Shuaipi Gjermani 1 120
10 Abdulla Useini Gjermani 1 120
11 Asim Terzini Austri 1 120
12 Zaha Breznica Holland 1 120
13 O Eminovski Holland 1 120
14 Sadije Shala Zvicër 1 120
15 Isak Sinani Zvicër 1 120
16 Driton Bucolli Gjermani 1 120
17 Valbona Ramadani USA 1 120
18 Xhyzide Hetemi Kosovë 1 120
19 Ardian Flugaj Austri 1 120
20 Mumin Imeri Gjermani 1 125
21 Nedzmedin Ljakna 1 120
22 Hashim Osmani Finland 1 125
23 Samet Qengaj Austri 1 120
24 Shpresa Ibrahimi Kosovë 1 120
25 Imer Qazimaj Gjermani 1 120
26 Rexhep Musaj Gjermani 1 120
27 Ganimete Musaj Gjermani 1 120
28 Abdylkadir Prebreza Gjermani 1 120
29 Agron Tasholli & Remzije Tasholli Gjermani 1 120
30 Esmere Berisha Zvicër 1 150
31 Shaban Popova Suedi 1 120
32 Ismet Thaqi Austri 1 120
33 Gzim Kukaj Gjermani 1 120
34 Ali Hasani Austri 1 120
35 Fatmir Beqiri Finland 1 120
36 FETI dhe MUBERAE JUSUFI Zvicër 1 120
37 Taip Berisha Austri 1 120
38 Zyber Spahija Austri 1 120
39 Sadush Murati Gjermani 1 120
40 Armend Sahiti Finland 1 120
41 Muharem Hajdari ( Wu ) Suedi 1 120
42 Shaban Ferati 1 120
43 Vebi Bilalovski 1 120
44 Sami Kadrioski Austri 1 120
45 Besnik Ferizi Austri 1 120
46 Hanefi Elmazi Kosovë 1 120
47 Besmir Abazi Zvicër 4 487
48 Sehad Luta Gjermani 1 120
49 Ramadan Haliti Amerika 2 233,87
50 Nife dhe Hajdar Rama Zvicër 1 120
51 Bahrije Beqiri Finland 1 120
52 Ardit Bala Gjermani 1 120
53 Remzi Selimi Gjermani 1 120
54 Zilidze Useini Gjermani 2 240
55 Labinota Salihu Zvicër 2 240
56 Hevzi Hasani Austri 1 120
57 Samire Ahmedi Zvicër 1 120
58 Salih Vrapqani Angli 1 120
59 Argjend Hasani Austri 1 120
60 Avni Kastrati Austri 1 120
61 Familja Kryeziu Gjermani 1 120
62 Finsik Ajvazi Gjermani 3 360
63 Irfan Kremzi Gjermani 1 120
64 Besim Behluli Zvicër 1 120
65 Shpend Skenderi Austri 1 120
66 Sylejman Kastrati Austri 1 120
67 Fadil Istrefi Itali 1 120
68 Latif Jashari Gjermani 1 120
69 Ardiana und Nui Ljufi Austri 1 120
         

Të ngjajshme

Synoje çdo herë këtë kënaqësi!

Kushtrim Guraj

Arsyetime të kota!

Kushtrim Guraj

Kurbani dhe rregullat e tij në Islam

Kushtrim Guraj

MOS SHPIFNI DHE MOS I AKUZONI BESIMTARËT!

Kushtrim Guraj

DËSHMIA E NJË USHTARI SERB NË HAGË

Hevzi Hasani

RUAJU NGA PËRGOJIMI DHE PËRGOJUESIT!

Kushtrim Guraj

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU