Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Familja & jeta bashkëshortore

KUSH ËSHTË MË E PASUR, NËNA IME APO NËNA JOTE!!

Muslim Shop

– Një ditë nga ditët, një nxënëse e pasur iu drejtua shoqes së saj të varfër, dhe i tha:

Nëna ime e bleu një makine të re dhe ajo është më e pasur se nëna e jote..

Nëna ime e solli në shtëpi, një shërbëtore të re që ajo të përkujdeset për ne, kur ajo është në punë..

Pra nëna ime, është më e pasur se nëna jote..

Nëna ime solli në shtëpi një kuzhinier të shkathët, që të na përgatit ushqim të shijshëm..

Ajo është më e pasur se nëna jote..

Nëna ime solli motër medicinale që të përkujdeset për gjendjen tonë kur të jemi të sëmurë..

Ajo është më pasur se nëna jote..

Nëna ime na solli një mësues të ri që të na përsërit mësimet..

Pra ajo, është më e pasur se nëna jote..

– Nxënësja e varfër e ndërpreu duke i thënë:

Nëna ime na e përgatit ushqimin më të mirë, ajo përkujdeset për neve, ajo rrinë tanë natën zgjuar dhe përkujdeset për shëndetin tonë dhe ajo na përsërit mësimet e tona.

Krejt këtë e bën vetvetiu, pa ndihmën e askujt!!

Më mjafton dashuria e saj ndaj neve dhe ajo është pasuria e saj më e madhe!

Ajo na jep neve bukë të nxehtë, kurse ajo e ha të djeshmit!

Ajo na jep neve mishin e pulës, kurse për veti i ha krahët e pulës!

Na jep neve ilaçe dhe para neve e fsheh sëmundjen e saj!

Na blen neve rrobe të reja, kurse para syve tanë i fsheh kundrat e saj të copëtuara!

Më vjen keq shoqja ime.. po nëna ime është shumë më e pasur se nëna jote!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

Të ngjajshme

PËR TA KUPTUAR HESHTJEN E TIJ

Kushtrim Guraj

SHKAQET E ZBRITJES SË BEREQETIT

Kushtrim Guraj

ZBUKURIMI I LEJUAR DHE AI I NDALUAR

Kushtrim Guraj

Problemet bashkshortore – Një rast i një çifti që më mërziti…

Kushtrim Guraj

Çka lejohet të shihet nga femra muslimane para martesës? A lejohet ta heqë shaminë që t’ia tregojë flokët atij që e kërkon dorën e saj?

Kushtrim Guraj

GRUAJA IME, TI JE DHURATA MË E BUKUR E ALLAHUT PËR MUA!!

Kushtrim Guraj

KUR NJË GRUA NDJEHET MREKULLUESHËM!!!

Kushtrim Guraj

PSE ALLAHU NUK DONË QË GRUAJA TË PIKËLLOHET!!

Kushtrim Guraj

BËJI KËTO RREGULLA LIGJ NË SHTËPI!!

Kushtrim Guraj