Rtv Pendimi

Foto + Mp3 ligjerata nga seminari Stuttgart

Ky seminar u mbajt me daten 14 deri 16 tetor ne stuttgart të gjermanisë . Orgaizuar nga xhamia drita në feurbach Stuttgart .

 

Rexhep Metolli – Pornografija droga më e rrezikshme bashkohore

Rexhep Metolli – Dashuria ndaj pejgamberit alejhi selam

 xhemati7 xhemati6 xhemati5 xhemati4 xhemati3 xhemati2 xhemati1 mustaf_terniqi salahudin_ibra isak-sinani isak-sinani-dhe-hevzi-hasani hoxh-zekerija-bajrami hoxhallaret1 hoxh-rexhep-sulejmani hoxh-rexhep-metolli seminar_stuttgart

TË NGJAJSHME