Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Lumturia gjithmonë nuk vjen vetëm se me prezencën e dashurisë.

Po ajo nganjëherë vjen me buzëqeshjen e nënës,

apo me shikimin e ëmbël që ta bën prindi,

apo për shkak të një cope ëmbëlsire që ke hulumtuar pas saj gjatë kohë dhe në fund e gjen,

apo me prezencën tënde në mesin e një shoqërie ku aty nuk ndalesh të mendosh para se të flasësh,

apo nga një dhuratë e vogël që ta dhuron një person i shtrenjtë tek ti,

apo me shokun tënd që në kohë vështirësie qëndron me ty.

Lumturia nganjëherë vjen me prezencën tënde në familje,

apo me të qenurit krenar në sytë e prindërve tu,

apo me lindjen e fëmijës!

Lumturia është shumë e thjeshtë, mirëpo ne nuk dimë se si ta gjejmë në zemrat tona!!

Krijoni lumturi në brendësinë e juaj, para se ta krijojnë të tjerët për juve, e pastaj t’ua marrin duke ikur nga ju dhe ju të mbeteni të pikëlluar për një kohë të gjatë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUJDESI PËR MACEN, SHKAKU I SHËRIMIT TË NËNËS SIME!!

Irfan Jahiu

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

Irfan Jahiu

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BURRË I MIRË!!

Irfan Jahiu

E DREJTA E FQINJIT

Irfan Jahiu

VDIQ PRANË VËLLAIT TË VET NË VARR

Irfan Jahiu

VLERA E MUSLIMANIT

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU