Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Lumturia gjithmonë nuk vjen, vetëm se me prezencën e dashurisë.
Po ajo nganjëherë vjen me buzëqeshjen e nënës apo me shikimin e ëmbël që ta bën prindi, për shkak të një cope ëmbëlsire që ke hulumtuar pas saj gjatë kohë dhe në fund e gjen, apo me prezencën tënde në mesin e një shoqërie ku aty nuk ndalesh të mendosh para se të flasësh, apo nga një dhuratë e vogël që ta dhuron një person i shtrenjtë te ti, apo me shokun tënd që në kohë vështirësie qëndron me ty.
Lumturia nganjëherë vjen me prezencën tënde në familje, apo me të qenët krenar në sytë e prindërve të tu, apo me lindjen e fëmijës.
Lumturia është shumë e thjeshtë, mirëpo ne nuk dimë se si ta gjejmë në zemrat tona.
Krijoni lumturi në brendësinë tuaj, para se ta krijojnë të tjerët për ju, e pastaj t’ua marrin duke ikur nga ju dhe ju të mbeteni të pikëlluar për një kohë të gjatë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KOMENT I SHKURTËR I AJETUL KURSISË (TESPIH DUASË)

Irfan Jahiu

RRËFIMI PËR PLAKËN QË VDIQ NË SEXHDE

Irfan Jahiu

RREZIKU I PIJEVE ALKOOLIKE DHE NARKOTIKËVE

Irfan Jahiu

GJASHTË GJËRA QË I LEHTËSOJNË VËSHTIRËSITË!!

Irfan Jahiu

ZILIA DHE DËMI I SAJ

Irfan Jahiu

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU