Rtv Pendimi
Të ndryshme

LUTJE TË PËRZEMËRT!

O Zoti ynë, të lutemi Ty që :
të sëmurit tanë ti shërosh,
të vuajturit ti ndihmosh,
të devijuarit ti udhëzosh,
të shqetësuarit ti qetësosh,
të shtypurit ti forcosh,
të varfërit ti pasurosh,
të burgosurit e pafajshëm ti lirosh
të hidhëruarit mes vete ti pajtosh,
të rinjtë tanë, në Islam ti udhëzosh,
të moshuarit tanë ti lumturosh
fëmij kush nuk ka, fëmij t’iu dhurosh,
të vdekurit tanë ti mëshirosh,
nga hidhërimi Yt të na largosh
nga xhehennemi të na mbrosh,
të gjithëve në Xhennet të na bashkosh,
ju lutemi Zot,lutjet tona të na i pranosh.
Allahumme Amin
Ja Rabbel Alemin!

Të ngjajshme

Dyfytyrësia sëmundje bashkëkohore!

Kushtrim Guraj

Mos e harro këtë lutje!

Kushtrim Guraj

ME CKA SHUHET ZJARI I GJUNAHIT

Kushtrim Guraj

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kushtrim Guraj

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj