Rtv Pendimi

Marketing

Kushtrim Guraj

Radio-pendimi. com, me ndihmën e Allahut, tash më shumë se dhjetë vite është prezent në internet, dhe brenda këtyre viteve arriti që si radio apo portal të ketë një dëgjueshmëri dhe lexueshmëri tepër të lartë. Kjo e bëri të jetë e njohur edhe në mesin e faqeve ku reklamohen firmat dhe bizneset e tyre. Të reklamohet në radio-pendim besojmë se është tepër e vlefshme për bizneset e juaja. Këtë e dëshmojnë shumë firma që tani reklamohen tek ne apo janë reklamuar më herët!

Nëse reklamoni tek ne me afat më të gjatë, si p.sh. për 1 vit, ju ofrojmë kontratë me zbritje 20%, kurse për 2 vite, ju ofrojmë kontratë me zbritje deri 40%. Vini re! Pranohen vetëm ato reklama që nuk shkelin dispozitat e fesë islame. Reklama me harame (ndalesa), p.sh. alkool, muzikë, kamatë, imoralitet, etj. nuk pranohen të reklamohen. Për çdo pyetje apo informacion që ju nevojitet mos ngurroni të na kontaktoni në numrat tonë:

Austri : Hevzi Hasani +43 676 722 72 67

Zvicër : Enes Rrustemi +41 79 459 30 26

Kosovë : Kushtrim Guraj  +377 (45) 563 059

ÇMIMORJA 

Nëse dëshironi që biznesi juaj të rritet, kjo është mundësia ideale për ju.
Reklamoni në Radio Pendimi, me çmimet më të volitshme, me kualitet të lartë dhe me plotë siguri.
Si asnjëherë më parë, ne ju ofrojmë këtë ofertë fantastike!
Reklamë:

Reklama 1
Baner 1200 x 150 Për vetëm 150€ (-30 % zbritje 105€), inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Vini re!
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

 

Reklama 2
Baner 300 x 400 Për vetëm 120€ (-30 % zbritje 84€), inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

 

Reklama 3
Baner Statik 300 x 400 Për vetëm 100€ (-30 % zbritje 70€), inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

 

Reklama 4
Baner 300 x 250 Për vetëm 90€ (-30 % zbritje 63€), inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

 

Reklama 5
Baner footer 1200 x 150 Për vetëm 80€ (-30 % zbritje 56€), inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

Audio Reklama në Radio Pendimi

Reklamo biznesin tuaj në Radio Pendimi, për vetëm 70€ në muaj (-30% zbritje 49€).

Ju sigurojmë cilësi dhe profesionalizëm të lartë!

 

Vini re!
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Rtv Pendimi.

Video Reklama në Tv Pendimi

Reklamo biznesin tuaj në Tv Pendimi, për vetëm 100€ në muaj (-30% zbritje 70€).

Ju sigurojmë cilësi dhe profesionalizëm të lartë!

 

Vini re!
Video dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Rtv Pendimi.